MC, Marin, Snöscooter

Valvoline har ett brett sortiment av smörjoljor för 2- och 4-taktsmotorer lämpade för användning i alla motorcyklar, utombordsmotorer och snöskoters.
DuraBlend 2T
Högpresterande motorolja för alla 2-takts motorcykelmotorer. Ger optimala prestanda, bidrar till att hålla motorn ren och ger låga rökutsläpp. Använd det bensin/olje-förhållande som specificerats av motortillverkaren, upp till en nivå på 100:1. 1-litersemballage med hällpip.
DuraBlend Scooter 2T
Högpresterande motorolja med lågt rökutsläpp för alla 2-takts scootermotorer. Ger optimala prestanda, bidrar till att hålla motorn ren. Färdigförtunnad för enklare blandning och kan användas både för oljeinsprutning och blandning i tank. 1-litersemballage med hällpip.
Racing 2T Blue SAE 50
Valvoline Racing 2T er høy-ytelses full syntetisk motorolje for vannkjølte to-takts motorsykkel racing motorer. Den er spesielt utviklet for å beskytte og prestere under de mest krevende forholdene under racing. Den gir jevnt gasspådrag selv under våte forhold. Formulert med blå farge for visuell identifikasjon når blandet. Racing 2T er godkjent av CIK-FIA
SynPower 2T
Valvoline™ SynPower™ 2T är en helsyntetisk 2-taktsolja väl lämpad för flertalet motorcyklar med 2-taktsmotor. Produkten ger minskad rökutveckling. Valvoline™ SynPower™ 2T överträffar kraven från de flesta motortillverkare, och ger motorn utmärkt skydd under varierande förhållanden. Det bildas en stark oljefilm som skyddar mot slitage och korrosion. Kan nyttjas i motorer med oljeinsprutning och blandning i tank. Oljan är lite för-förtunnad för att enklare kunna blandas med bensin. Använd det /olje-förhållande som specificerats av motortillverkaren, upp till en nivå på 100:1. 1-litersemballage med hällpip.
Super Outboard 2T
Super Outboard 2T en kvalitetsolja för alla luft- och vattenkylda utombordsmotorer. Ger utmärkt smörjning, och förhindrar att det bildas avlagringar i förbränningskammaren. Kan användas både i motorer med oljeinsprutning och blandning i tank.
Snowmobile 2T
Valvoline Snowmobile 2T är en delsyntetisk 2-taktsolja utvecklad för högpresterande 2-takts snöskotermotorer. Oljan flyter lätt vid låga temperaturer. Detta hjälper oljeinsprutningen att fungera optimalt och bidrar till en utmärkt smörjning under varierande förhållanden. Den kan användas i motorer med oljeinsprutning och blandning i tanken. Oljan är lite för blandad för att enklare kunna blandas med bensin. Använd bensin- / olje-blandning som anges av motorproducenten.
DuraBlend 4T SAE 10W-40
Högpresterande motorolja för alla 4-takts motorcykelmotorer. Kompatibel med våtclutch. Rekommenderad för motorcyklar för vilka en API SL eller JASO MA-2 är specificerad. 1-litersemballage med hällpip.
DuraBlend 4T SAE 20W-50
Högpresterande motorolja för alla 4-takts motorcykelmotorer. Kompatibel med våtclutch. Rekommenderad för motorcyklar för vilka en API SL eller JASO MA-2 är specificerad. 1-litersemballage med hällpip.
Motorcycle Oil 4T SAE 10W-40
Valvoline Motorcycle Oil 4T är en förstklassig multigrade helårsolje för 4-taktsmotorer i motorcyklar, och är anpassad för användning i "wet clutch". Kombinationen av basoljor och additivpaket ger en stark oljefilm som bidrar till utmärkt smörjning och skydd över ett brett temperaturområde. SAE 10W-40 rekommenderas för enklare kallstart.
Motorcycle Oil 4T SAE 20W-50
Valvoline Motorcycle Oil 4T är en förstklassig multigrade helårsolje för 4-taktsmotorer i motorcyklar, och är anpassad för användning i "wet clutch". Kombinationen av basoljor och additivpaket ger en stark oljefilm som bidrar till utmärkt smörjning och skydd över ett brett temperaturområde.
SynPower 4T SAE 10W-40
Valvoline™ SynPower™ 4T SAE 10W-40 är en högpresterande, helsyntetisk motorolja för alla 4-takts motorcykelmotorer. Produkten är våt-clutch-kompatibel och rekommenderas för motorcyklar för vilka API SN- eller JASO MA-2-olja specificerats. 1-litersemballage med hällpip.
SynPower 4T SAE 10W-50
Valvoline™ SynPower™ 4T SAE 10W-50 är en högpresterande, helsyntetisk motorolja för alla 4-takts motorcykelmotorer. Produkten är våt-clutch-kompatibel och rekommenderas för motorcyklar för vilka API SN- eller JASO MA-2-olja specificerats. 1-litersemballage med hällpip.
SynPower Fork Oil SAE 5W
Valvoline™ SynPower™ Fork Oil 5W är en premium, helsyntetisk stötdämpar- och gaffelolja för motorcyklar, scooters, mopeder, ATV etc. Den helsyntetiska gaffeloljan ger en jämn dämpning vid mycket höga och låga temperaturer på grund av sitt höga viskositetsindex. Produkten skyddar stötdämparna mot slitage, korrosion och oxidation och har en utmärkt kompatibilitet med tätningar och simringar.
SynPower Fork Oil SAE 10W
Valvoline™ SynPower™ Fork Oil 10W är en premium, helsyntetisk stötdämpar- och gaffelolja för motorcyklar, scooters, mopeder, ATV etc. Den helsyntetiska gaffeloljan ger en jämn dämpning vid mycket höga och låga temperaturer på grund av sitt höga viskositetsindex. Produkten skyddar stötdämparna mot slitage, korrosion och oxidation och har en utmärkt kompatibilitet med tätningar och simringar.
SynPower Fork Oil SAE 15W
Valvoline™ SynPower™ Fork Oil 15W är en premium, helsyntetisk stötdämpar- och gaffelolja för motorcyklar, scooters, mopeder, ATV etc. Den helsyntetiska gaffeloljan ger en jämn dämpning vid mycket höga och låga temperaturer på grund av sitt höga viskositetsindex. Produkten skyddar stötdämparna mot slitage, korrosion och oxidation och har en utmärkt kompatibilitet med tätningar och simringar.
Super Outboard 4T SAE 10W-30
Super Outboard 4T SAE 10W-30 är en kvalitetsolja avsedd för helårsanvändning i både inom- och utombordsmotorer.
SynPower 4T 5W-40
Valvoline™ SynPower™ 4T 5W-40 är en högpresterande, helsyntetisk motorolja för alla 4-takts motorcykelmotorer. Produkten är våt-clutch-kompatibel och rekommenderas för motorcyklar för vilka API SN- eller JASO MA-2-olja specificerats. 1-litersemballage med hällpip.