Rengöring, avfettning

Careq®, en komplett serie rengöringsprodukter för allt som drivs med motor.
Careq Karosstvätt vinter
En kraftig alkalisk mikroemulsion. Den är mycket lämplig för avfettning/rengöring av bussar, lastbilar, anläggningsmaskiner, bilar och utrustning. Är effektiv mot sot, salt, lera/grus, olja och fett. Kan blandas med vatten och de flesta lösningsmedel.
Careq Universaltvätt
Ett vattenbaserat, alkaliskt rengöringsmedel för användning inom bilindustrin, industrin, transport och lantbruk. Tar effektivt bort sot, sand, lera och fett.
Careq Asfaltborttagning
Ett alifatisk avfettningsmedel med emulgeringsmedel för användning inom bilindustrin, industri, offshore och lantbruk. Det är mycket lämpligt för både avfettning av nybil och tvätt av delar i deltvätt. Det löser effektivt upp asfalt, olja, fett och feta avlagringar. Det kan även användas som motortvätt och däckrengöringsmedel.
Careq Super Kallavfettning
Kraftfullt kallavfettningsmedel för borttagning av svårlösliga oljeföroreningar, tjära, asfalt och dylikt. Utmärkt under vinterhalvåret som förtvättmedel för biltvättsanläggningar då den fungerar även på fuktiga ytor.
Valvoline Hand Cleaner
Frisk sitrusduft, og med både Aloe Vera og Jojoba-olje holder den hendene dine rene og myke.
Den er enkel i bruk, og kan brukes både med og uten vann. Fjerner blant annet olje, fett, lim og maling. Biologisk nedbrytbar og miljøvennlig pimpstein som slipe/rensemiddel (ikke plastkuler).