Industri

Tectyl säljer en mängd produkter för industrin

Tectyls produkter ger fordonet längre livslängd och ett högre bruksbilsvärde. I Tectyls produktlinje finns en mängd olika medel och lösningar som är avsedda för att både rengöra fordonet samt skydda det från rostskador.

  • - Tectyl - en mängd produkter som är avsedda för att skydda fordon mot rost. Olika produkter för olika delar av bilen samt för olika bilmodeller.
  • - Tectyls småförpackningar är små sprayflaskor som är avsedda för konservering och skydd av hålrum och ram på fordonet. Kommer både som vattenbaserade och vaxbaserade produkter.
  • - Careq:s rengöring och avfattningsprodukter är en komplett serie som är anpassad för allt som drivs med motor, alltså även maskiner och inte bara fordon.

Tectyls produkter för industrin kommer både i de klassiska och kvalitativa produkterna som gjort Tectyl så känt, men även i nya innovativa lösningar som är utvecklade för att vara miljövänliga och hållbara!

Lantbruksolja
Extra kraftigt smörjmedel för power shift-kraftöverföring och drivverk.
Specialprodukter
Håller servostyrningen i gott skick.
Industriolje
De strenge kravene i industrimiljøer krever spesielle smøremidler.
Tectyl

Tectyl ger bilarna längre livslängd och en högre bruktbilverdi.

Tectyl små förpackningar

Här hittar du alla produkter från Tectyl i små förpackningar. Sprayprodukter för konservering och skydd av hålrum och ram på din bil.

Rengöring, avfettning

Careq® en komplett serie rengöringsprodukter för allt som drivs med motor.