Tectyl i små emballage

Förkämpen inom antirostskydd. För att kunna göra detta effektivt behöver du rätt produkt till din hjälp. Produkten hittar du i vårt Tectyl-sortiment.
Tectyl ML Greenline
Tectyl ML Greenline ger god inträngning i falsar, flänsar och skarvar, något som gör det väl lämpat till att förebygga korrosion på insidan av bilens dörrar, infästningar, upphängningar, i kanaler och andra hålrum. Sprayboxen levereras med slang och en dyssats som förenklar påförandet. Produkten är nästan luktfri. Tectyl ML Greenline härdar till en ljus, genomskinlig, halvfast film.
Tectyl Bodysafe wax
Bildar en fast, flexibel slitstark film som skyddar bilens underrede mot stenskott, vattensprut och vägsalt. Produkten är bronsfärgad vax/asfaltbaserad.
Tectyl Bodysafe
Bildar en kraftig film som skyddar metall mot korrosion, fukt, salt etc.
Tectyl 190 Black
Ger ett idealiskt skydd mot korrosion och repskador på metall, samt underreden på bilar, lastbilar och släp. Torkar snabbt och ger en hård yta som kan lackeras.
Tectyl Multi Purpose 506
Är en universell, vaxbaserad, rosthindrande produkt som efterlämnar en bärnstensfärgad, fast, icke klibbande film. Rekommenderas till alla typer av stål och metall vid långtidsförvaring, både inom- och utomhus, samt vid krävande transporter till sjöss och på land.
Tectyl 550-ML
En petroleum/vaxbaserad produkt som är idealisk för skydd av dörrpaneler, sidostolpar, ramar osv. Tränger djupt in i rosten och fördröjer korrosionsprocessen. Levereras med ett enkelt dys-set som gör det enklare och snabbare att tillämpa.
Tectyl Glashelder/Klar
Är en korrosionshindrande sprayprodukt som är hartsbaserad och färglös. Den kan appliceras på verktyg och andra redskap eller produkter av mässing, koppar och aluminium. Har goda vattenavstötande egenskaper och rekommenderas bl.a. på elkablar i bilar.
Tectyl ML
En petroleum-vaxbaserad produkt som är idealisk för skydd av dörrpaneler, sidostolpar, ramar osv. Tränger djupt in i falsar och fogar, och förseglar dessa. Sprayboxen levereras med en enkel slang/dyssats som förenklar påförandet.
Tectyl Multi Purpose Clear
Tectyl Multi Purpose Clear är en vattenbaserad, korrosionsskyddande beläggning. Produkten ger en fast och flexibel film. Tectyl Multi Purpose Clear ger ett effektivt skydd av metall i korrosiva miljöer.